2013-09-30 09:49:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - A zöld szemű szörny felbukkan az életében

Napi horoszkóp szeptember 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ne idegeskedjen azon, aminek valójában nagyon kicsi az esélye. Ha így tesz, valóban bevonzhatja azt a rosszat, amitől fél. Persze nehéz nem gondolni a fehér elefántra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ha önző módon viselkedik egy barátjával, vagy kollégájával, akkor ne csodálkozzon, hogy előbb utóbb haragudni is fog rá. Az emberi lélek sajnos így működik. Akit kihasználunk, arra megharagszunk. Akivel jót teszünk, azt szeretjük.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Egy kicsit magával is kellene foglalkoznia, mielőtt magára veszi a világ gondját és terheit. Ápolja egy kicsit a lelkét, például úgy, hogy reggel egy kis meditálással, ellazulással kezdi a napot. Még a tingli-tangli tánczene is jóvá hangolja.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ön jobban kedveli az aktivitást a passzivitásnál: hát a mai napon lesz alkalma igazán tevékenynek lennie. Szinte hajnaltól alkonyatig megállás nélkül lót-fut, szalad, ügyeket intéz. Estére ne tervezzen semmit: nem marad már ereje rá.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Soha nem gondolta volna, hogy egy életre szóló régi barátság is tönkre mehet egy pillanat alatt. Ha ez így van, akkor szomorkodás helyett koncentráljon arra, hogy ez a szakítás mire ad módot önnek. Talán épp egy új barátra lenne szüksége.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Kiegyensúlyozott, de nagyon aktív napra számíthat. Csodálatos módon bírni fogja az iramot, legyen az bármily megerőltető. A nap végén még valami kellemes meglepetés is várja. A barátok ma nagyon vonzódnak önhöz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A zöld szemű szörny ma felbukkan az életében. A látvány annyira riasztó, amennyire bedől neki. Lehet, hogy valaki szándékosan akar rossz érzéseket kelteni önben. Kérdezze a kedvesét, de ne legyen számon kérő!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Minden vihar után kisüt a nap, így az ön életében is várható végre valamilyen kedvező fordulat. A munkájában, a munkatársait illetően élheti meg ezt a jót. Egy új kolléga, vagy éppen egy egészen új munkakör, munkahely formájában.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Nehéz napra számíthat. Önnek már önmagában a hétfő általában nehéz, mert szabad lelkétől igen távol állnak a kötelezettségek. Ugyanakkor mégis meg akar felelni, hisz jóindulatú és szereti a családját. A reggeli rossz érzés szerencsére hamar elmúlik.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Végre örömmel teli napra számíthat. A kollégái már kora reggel felvidítják, még valami különleges meglepetésben is részesülhet. A főnöke ma megengedő, lágy szívű, és még annál is több. A jövője ma valahogy szóba kerülhet.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Változásokon megy át az élete, és valahogy az egészségét érintő kérdések is nagyobb szerepet kaphatnak ebben. Ha az utóbbi időben nehezebben viseli a terhelést, akkor gondolkozzon a csökkentés módozatain. Ha olyan korban van, ideje a nyugdíjon gondolkoznia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Kiegyensúlyozott napra számíthatnak a Halak jegyűek is. Akkor érzi ma magát a legjobban, ha egyedül tevékenykedhet. A komoly elmélyülést, odafigyelést igénylő munkákban most támogatják a csillagok. Az utazás ma rosszul sülhet el.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: